![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Fisher Sve o fisherovim modelima |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Hvala Darko, iskopiracu sve ovo sto si napisao, pa cu jesenas probati ponovo, ni kod njega ne ide da ga nasteluje, nece pa nece, ali videcemo.
|
|
||||
|
||||
... ja idem večeras,... a planiram i ovih dana...
Ako bude još nečega, napišemo ![]() Čak sam našao bajke, da za velike predmete (... pitanje koliko velike, ? tenk ?)... ide i do 1-2m!?! Meni je bitno da može da radi balans na mokrom i slanom, a po potrebi i grumenje da hvata ![]()
|
||||
|
||||
Juče sam bio uz Dunav, ali je na tom delu zemlja katastrofa za kopanje... Puno nabijenog kamenja, poput tucanika, sa nešto zemlje... Našao sam deo đuleta
![]() Upravo sam se vratio sa jedne od plaža,... na pesku se lepo kopa... ![]() Šta je bitno,.. jedno od redovnog đubreta po plažama su otvarači od limenki daju lep i jasan zvuk i stabilno očitavanje... VDI su u rasponu 33-34-35, najčešće 34. Razlika je jedino kada naiđete na... pola otvarača (prikazuje manji VDI) Pivski čepovi daju nestabilna očitavanja ~ jedna vrednost i zvuk pri pomeranju sonde u desno, a druga u levo... Idu u rasponu od gvožđa (jedan zvuk), pa naviše... Kod pivskih čepova takođe zavisi i od proizvođača (pošto na plažama zna da bude dosta pivopija, ne vredi beležiti sve vrste i raspone ![]()
|
||||
|
||||
Imaš pravo te plaže su pravi pakao. Ja sam iskopao toliko limenki da sam pomislio da promenim zanimanje i počnem da se bavim reciklažom.
|
|
||||
|
||||
Ma plaže su ok, samo kada naučiš šta da diskriminišeš, kako na aparatu, tako i glavi... i odlične su za vežbu (u pesku je bar lako iskopati ako treba i 50cm)...
A može da se nađe i nakita,... modernog ![]()
|
|||
|
|||
Nadam se da ovim postom necu prekrsiti Vumijevo pravilo sto se tice starih tema, hteo sam da napisem u vezi ovog f70 o kome sam ranije pisao. Nova masina, ima sat vremena radnih na terenu, a vec crkla. Kada se upali, radi nekako do prvog gasenja, a onda da upalis ponovo nema sanse. Izgleda da je otisao softver ili tako nesto, posto brlja, izbacuje neke brojke, i tako to. Izgleda da je detektor za jednokratnu upotrebu he he.
|
|
|||
|
|||
Gde je kupljen taj Fisher?
|
|
|||
|
|||
Srbija, Cacak, jos je u garanciji, videcemo sta ce biti do kraja.
|
|
||||
|
||||
Ne znaci ako je nesto novo da ne moze da se pokvari...
|
|||
|
|||
Javi sta je bilo sa garancijom
|
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||