|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
kopija whites 3900
imam ponudu za ovakav aparat, od karakteristika sledece: elektronika iz nemacke, ovde se sastavljaju, sonda 25cm, pasivna diskriminacija ( koliko sam razumeo reaguje na sve metale), ima totalnu eliminaciju minerala, po recima : ne reaguje na ciglu, koren vrbe...,
sta da radim, i na kraju cena je 130e pomozite |
|
||||
|
||||
Jel to mislis da detektor nema nikakvu diskriminaciju ili kako? Ako je tako onda ti je bolje uzeti odmah jedan PI detektor i bices sigurno zadovoljniji sa njim nego sa tom prepravkom tamo nekoga detektora...ali na tebi je da sam odlucis...
|
|||
|
|||
da
kako mi je ti rekao reaguje na sve metale,
znaci isti zvuk za sve, jedino ako je veca kolicina onda brzo promeni zvuk u visi ton, e ja sad bas pricam o onome sto mi i nije bas najajsnije |
|
|||
|
|||
Citat:
******************** ************ hat whites 3900d, is rather for millitaria, since he does not have good small article sensitivity, and indicate nail, is also so a thing, and the levers, with which 3900d, one has its to suffer in such a way to learn and auserdem its language the ace is switches on, and goes turns out loosely, naturally has it also a language, which has one however fast learned my opinion is better ace 250, than the 3900d, must however know... White's 3900 Cewka 20 cm tryb disc non-motion $1 19 cm $5 18 cm $10 17 cm $25 20,5 cm |
|
|||
|
|||
ok
definitivo odustajem od ovoga,
hvala svima |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kopija | licinije | Vrste i namjena | 9 | 23.04.2005 03:05 |