![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 33,64% |
Minelab |
20 | 18,69% |
Whites |
18 | 16,82% |
Tesoro |
4 | 3,74% |
Troy |
1 | 0,93% |
Ostali |
33 | 30,84% |
XP |
11 | 10,28% |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Rade dogovoreno, ti meni XP, a ja tebi XLT koji ne registrira ni rimsku cigletinu, a kamoli novac ispod nje.
![]() |
|
|||
|
|||
A kako bi bilo da isprobate koji detektor moze da vidi ispod rimske cigle manju tanku zlatnu mindjusu ili privezak? Sto se Xp-Goldmaxxa tice veoma dobro vidi folis od 12mm ispod rimske cigle na dubini oko 15cm. Mislim da svi detektori koji rade sa visljom frekvencijom imaju prednost u takvom slucaju. Mada moram reci da me je G-max II iznenadio kad je i on video folis mada malo slabije od Goldmaxxa i Tesora Germania.
|
|
|||
|
|||
enigma, no problemo ombre dogovoreno ali uz XLT ide i kilo mucenice da kad se razocaram u njega nasljokam od srece
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Mislim da vecina detektora moze vidjeti novcic ispod rimske cigle, e sad kako...to skontajte sami
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Citat:
s obzirom na moju mladost i neiskustvo mogao bih biti u revijalnom delu ono kad se krene sa napadom na odojke svih vrsta sto zivih sto res pecenih ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
Vumi moram da te ispravim, to je bio Gmax! Posle one tajne je hvatao mnogo bolje dok je Goldmaxx to radio dobro odmah.
|
|
||||
|
||||
Citat:
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Enigma prijatelju uzecu banabeograd da mi pomogne el ako to sve saspem u sebe videcu JA i moju pokojnu babu
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Citat:
![]()
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |