|
||||
|
||||
Nova emisija
|
|
||||
|
||||
Ovi samo deus-aju, mogli su malo da minelabuju ili tesoraju.
|
||||
|
||||
jel ima vise History kanala ili ja nikako da utrefim da gledam Hoard Hunters?
ja imam viasat History....dosadise mi ona tri matorca u Time team-u Kopaju ceo dan,pomazu im mestani,imaju bager,georadare itd a nalaza imaju otprilike kao kad bi se moj sin prosetao po njivi pola sata-i to bez detektora |
|
||||
|
||||
evo ima ih na you tube
gledajte ovog kad je nasao rimski novcic,kako ga je ocistio ahahahahaha kakav lik http://www.youtube.com/watch?v=ZGRwymjjpMI |
|
||||
|
||||
Uf ovaj je i neke od nas zezno ... !
|
||||
|
||||
znam ja kolegu sa ovog foruma koji isto tako cisti denare na njivi
|
|
||||
|
||||
Ovakvo ciscenje folisa sam imao prilike vidjeti uzivo od jednog austrijskog kolege tragaca, u autu, dok smo se vozili kuci....ja sam ostao bez rijeci. Dosta austrijanaca i nijemaca rade to na isti nacin.
|
||||
|
||||
Mora da imaju jaku kiselinu iz zeludca. Kad bi znali da je jedan deo tog novca bio u g@"#!ma povracali bi, ustvari znate onu izreku za srecnog coveka "mora da si jeo g..... kad si bio mali". Izvinite sto sam prost.
|
||||
|
||||
Moze da se skine 1 epizoda ukucati u pretrazivac Hoard Hunters Season 1 Episode 1 – Hannibal
|
||||
|
||||
pa jbg ako imaju jaku kiselinu skinuce mu i patinu
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
emisija | eclipse4 | Zanimljivosti | 47 | 23.02.2013 20:11 |
Nova igracka | Frci | Ostali | 27 | 14.02.2012 22:58 |