|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II
Test je radjen na jednom stranom forumu.
Stavili su zlatan prsten ispod anticke cigle (sa velikom mineralizacijom) na otprilike 25 do 30 cm. GoldMaxx Power : Multi-Tons ( 3 tona ) Prsten + anticka cigla = pokazivo je ne-metal GMaxx II: Multi-Tons ( 3 tona ) Prsten + anticka cigla = pokzivao je metal Sto znaci da Power lepo odvaja metal od ne-metala i pored velike mineralizcije u odnosu na GoldMxx II
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Isto takvo odvajanje sa vise predmeta ili sa stenom to jest rudom sa visokom mineralizacijom gledao sam i na sajtu za turski detektor. Koliko je to sad tacno
Mislim bez probe nista ili preporuke dobrog prijatelja. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Izvinjavam se
Gmaxx II je u pitanju.
Zena me je pozurivala da idem da veceram, pa u zurbi malo pobrko Gmaxx II i GoldMaxx. P.S Zamolio bih Vumija da ispravi ovu moju gresku
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Koji od ova dva aparata detektira prsten pod ciglom ?
Moj Spectrum XLT može samo sanjat o tome. |
|
|||
|
|||
i to je stef pobrkao ,kriva je vecera,ili nesto drugo.....
|
|
||||
|
||||
De,de,svakom se moze dogoditi da pogrijesi.
Stef je vjerovatno mislio da napise da je gold Max power prepoznavao zlatni prsten kao "dobar" metal,dok ga je G-Max II registrovao kao zeljezo. Razlog tome je visa frekvencija kod gold Max power-a(18 kHz,sto je pogodnije za otkrivanje predmeta od zlata)u odnosu na G-Max koji ima nizu frekvenciju(4,6 kHz)koja opet daje bolje rezultate kod otkrivanja ostalih "dobrih"metala.A da Xp detektori idu duboko moralo bi biti vec poznato. |
|
|||
|
|||
E vo moj goldmaxx (18 kHz) kad se dobro nasteluje vata i Muvu u letu a kamoli prsten pod ciglom. Zlato kad oseti poludi.salu na stranu xp-ovi detektori su vredni svoga hvaljenja.Ja imam malo stariji model koji nema dase kupi, ali nebi ga menjao ni za jedan od ovih novih. Ali i ovi noi su dobri detektori po mome misljenju jedni od boljih.
|
|
|||
|
|||
Jos nesto zaboravih vrlo vazno. XP je jednostavan za stelovanje poseduje automatik opciju i sa tom opcijom je idealno traziti nema zezanja i nerviranja kao sa Wajtom.Pricam iz iskustva jersam imao Wayta.XP nema nikakav displej koji bi dodatno zbunjivao tragaca znaci jednom recju prost detektor a vrhunski u trazenju.
|
|
||||
|
||||
Ja sam stvarno zbunjen u vezi kupovine detektora.Nemam pojma danas hocu ovaj sutra procitam ovaj je bolji i tako sve u krug!!!Planiram da kupim neki oko 1000 eura sa pratecom opremom,novi naravno!Pomagajte... ...........
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher POMOC!!! | miligor | Vrste i namjena | 20 | 12.12.2006 17:56 |
XP Goldmaxx i Minelab Sovereign | Vumi | Testiranje detektora | 2 | 04.07.2005 08:18 |
XP GoldMAXX | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 08.05.2005 00:21 |