![]() |
|
|||||||
| Iskustva i razmjena mišljenja Sva steknuta iskustva u ovom hobby-u i sve zanimljivosti o njemu... |
| Prikazati rezultat ispitivanja: Koliko godina se bavite ovim hobijem | |||
| Manje od 1 godine |
|
3 | 7,89% |
| Više od jedne a manje od 3 godine |
|
7 | 18,42% |
| Više od 3 a manje od 5 godina |
|
6 | 15,79% |
| Više od 5 godina |
|
21 | 55,26% |
| Ne bavim se uopšte, samo me zanima |
|
1 | 2,63% |
| Učesnika: 38. Ne možete učestovati na ovom glasanju !!! | |||
![]() |
|
|
Tema-opcije |
|
|
||||
|
||||
|
Koliko godina se bavite ovim hobijem?
Evo, da malo saznamo o iskustvu naših članova.
|
||||
|
||||
|
hobi
Pozdrav Vumiju i svim članovima.Preko trideset godina se bavim ovim hobijem i mislim iz ličnog iskustva da je bolji od lova,ribolova itd,jer sam se bavio uporedo i drugim hobijima ali ovaj je nešto posebno.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja sam prestao od kada su mi ukrali Magare.
Salu na stranu..................... oko 15 godina zabacujem asov i detektor po sumama i gorama i tako cu...............ostariti u nadi da cu nesto naci sto niko nije izgubijo ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
E da je imati srece kao sto ju imade onaj englez prije par dana
...pronadje covjek 5kg zlatnog i 2,5kg srebrnog nakita iz, koliko se sjecam, 7-og vijeka ![]()
|
||||
|
||||
|
Da vumi. Gledao sam i ja preko tv-a
pominjala se cifra od vise milijona vrednosti Eto nesto razmisljam............... Da promenim ime, mozda i meni pomogne. Rade-Englez ili da se preselim u englesku. |
|
|
||||
|
||||
|
Ima neko neki dobar link gde se vidi sta je sve pronasao?
|
|
|
||||
|
||||
|
http://science.orf.at/stories/1628045/
samo je na nemacki |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
|
Ribolov varaličarenje i numizmatika sa manjim prekidima 20g.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hello!
Pozdrav svima od novog člana!
![]() Još 2005. sam sasvim slučajno i nenadano počeo da se bavim "čeprkanjem po blatnjavim podunavskim njivama", i od tad imam brdo ostataka praistorijskih i istorijskih kultura u okolini mesta gde stanujem. Uglavnom od keramike, kamena i kosti, ali ima i metala. Nešto podelih lokalnom muzeju, nešto zadržah, uglavnom ono lepše i vrednije... Nazalost, za sada ne posedujem nikakav detektor, tako da sam ograničen na površinske nalaze... Ali sam i pored toga uspeo da pronađem štošta zanimljivog i očuvanog, što ću uskoro da okačim na forum, samo dok sredim slike, povelike su! ![]() |
![]() |
| Tema-opcije | |
|
|
Slične teme
|
||||
| Tema | Postavita od | Forum | Odgovora | Zadnji prilog |
| Koliko se dugo bavite ovim hobijem? | Vumi | Iskustva i razmjena mišljenja | 28 | 11.06.2010 08:59 |
| Sta ce se desiti sa ovim pronalaskom? | Vumi | Antika | 19 | 27.01.2010 20:39 |
| Pomoc, sta da radim s ovim | Beli | Falsifikati | 45 | 25.04.2007 10:54 |
| Koliko se dugo bavite ovim hobijem? | Vumi | Iskustva i razmjena mišljenja | 5 | 16.05.2006 22:03 |