![]() |
|
|||||||
| Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! Ovdje možete postaviti sva pitanja u vezi nejasnoća oko korišćenja foruma...! |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
|||
|
|||
|
Bok svima
Zao mi je sto se ne javljam, ali niti ne stignem posjecivati forum koliko bi htjela. Unatoc tome ne cini mi se da je premalo akivnosti. Nadalje, stavila sam jedan prirucnik o CISCENJU, ZASTITI I ODRZAVANJU UMJETNICKIH PREDMETA I STARINA OD METALA pa ce mozda nekima biti koristan. Psotaviti cu link pa ga mozete downloadati u PDFu: [url]http://www.antikviteti.net/materijali/budija-prirucnik/ciscenje_konzervacija_Budija.pdf[/url] Autor je restaurator. Puno pozdrava starim i novim clanovima |
|
|
|||
|
|||
|
U mom Zivotnom slucaju: nije ni leto,ni zima,ni jesen,a ni prolece bogami krivo,kao ni neka sasvim 115 stvar......Vec je kriva ova zemlja u kojoj se momentalno nalazim.....
Za sve druge stvari(bitne i nebitne)moram naci i izdvojiti vremena,samo za ovaj hobi kojeg nenormalno volim,ne mogu i nemogu naci vremena,jer kad zavrsim i obavim one gore navedene stvari,za forum i nemam vise vremena.....: Promijenjeno od rammstein (27.07.2005 u 00:03 sati) |
|
|
||||
|
||||
|
Rammstein, pokusaj u ovom podforumu da ne koristis nikakve kodove jer su iskljuceni...
|
|||
|
|||
|
Ispravljeno......
Zaboravio sam bio,da su kodovi iskljuceni,a nisam ni primetio dok nisam video tvoj prilog....:),:) |
|
|
|||
|
|||
|
Odgovor
Pozdrav Antikvitet Gospodji,jedinoj Dami na forumu!!!
Dobar ti je onaj prirucnik o ciscenju sto si ga stavila na svoj sajt,SUPER!!! Pozdrav.......... |
|
|
|||
|
|||
|
Drago mi je da ce ti koristiti. Malo je strucan za moje pojmove, no onima koji se time bave pretpostavljam da znaju sto rade i da nece nesto krivo iskombinirati :-)
|
|
|
|||
|
|||
|
Hm.....ccccc,svi odjedanput postadose dzentlmeni na ovom forumu.....:)
|
|
|
|||
|
|||
|
ej ljudi sta se desava sa ovim forumom....
Pa jel ima nekog zivog ili su svi otisli na letovanju ili na moru,a ovaj hobi zapostavili. Ne mislite li valjda da trazite terene kada dodje zima....... |
|
|
|||
|
|||
|
Dragan3
Sta se desava sa ovim forumom. Vidim da skoro non-stop ima nekog na forumu, mada vise njih kao neprijavljeni ali ipak je dosta posecen, a niko nista ne pise. Glupo je da samo par coveka pisu a svi ostali citaju.
Nema niko cega da se plasi. Ne mora da znaci da ako ucestvujes u razgovoru da si pronasao brdo zlata pa da ce te neko otkriti i prijaviti. Mogu razgovarati ljudi koji i nemaju detektor i cisto iz radoznalosti razmenjuju misljenja o istoriji. Daj ukljucite se malo. |
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav
Eto ugrabih malo vremena da se javim.Od terena nema nista dok malo ne pokvasi kisa.A kad nema terena nema ni price:)nedavno me drugar pitao ima li neko iz crne gore?interesuje ga podvodna arheologija i uopste ima li rima na crnogorskom primorju?preporucio sam mu forum,ali neznam dali se javljao.pozdrav
|
![]() |
|
|