![]() |
|
|||||||
| Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
||||
|
||||
|
PP poruke
Pozdrav Vumi.Jedno pitanje od mene : da li ces pustiti ponovo na koristenje privatne poruke?
|
|
|
||||
|
||||
|
Mislim da neće jer je PP zlorabljena za vrijeđanje, ako netko želi nekomu ebati majku neka postavi svoju e-mail adresu i zamoli dotičnoga da mu se javi.
![]() Na žalost, takvi smo kakvi jesmo.
|
|
|
||||
|
||||
|
Zar nije moguce blokirati korisnika koji vredja pomocu PP ili javno.Sasvim prosto.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nije moguce jer ja ne mogu kontrolisati i znati sta ko kome pise u tim porukama. Na taj nacin je forum izgubio jednog Terminusa, jednog ovog ili jednog onog...
|
||||
|
||||
|
Naravno da mozes znati ako ti recimo ja (neko mi poslao pretecu ili bas uvredljivu poruku--ovo je primer niko mi nije uputio takvo nesto)prosledim orginalnu i vidis o cemu se radi.Tada imas uvid i mozes sprovesti odredjene sankcije prema onome ko vredja ili nesto slicno.
|
|
|
||||
|
||||
|
Vumi pusti ove poruke ako neko pocne vredjati iskljuci ga i tacka da vise nemoze pristupiti forumu.Potrebne su nam covece kako javno da ostavimo mail adresu.Ebiga brate nisi fer.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
na svakom forumu postoji jean mali detaljcic sto se tice P.P-a i zove se "prijaviti administratoru",znac i ukoliko primate bilo kakve ne odgovarajuce poruke vi obavestite administratora i on preduzima mere,ili postoji takodje detalj koji se zove "block user" to je opcija kojom vi blokirate korisnika cije vam se poruke ne svidjaju,mada ja znam sasvim drugu pricu zasto su ovde poruke ukinute...... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ne samo ti, znaju svi zasto su poruke ukinute.
|
||||
|
||||
|
pa dobro,znaju mnogi......samo sto svako ima po neku verziju istine
|
|
|
||||
|
||||
|
E bas me zanima koje su to price, ajde napisite neku od njih...
|