|
|||
|
|||
Fisher F-5
Što kažete na Fisher F-5?
|
|
|||
|
|||
Mene zanima ovaj MD, nikad nism radio sa njim ali sam od starijih kolega čuo da se dobro pokazao u mom kraju. Ako možeš napiši nešto o radu sa ovim MD. Zanima me i koja je cena ovog aparata, novog ili polovnog.
|
|
||||
|
||||
Cijena u Austriji je 530€
|
|||
|
|||
Vumi, kakav je F5 u odnosu na Minelab x-terra 50 i na Garrett GTI 2500. To su dva MD sa kojima sam radio. Lično mi više odgovara Minelab.
Po tebi, koji je od ova tri aparata najkvalitetniji. Za F5 sam čuo od starijih kolega da se jako dobro pokazao u mom kraju. |
|
||||
|
||||
Nisam radio ni sa jednim od tri navedena tako da ti ne mogu nista reci, zao mi je.
|
|||
|
|||
Ja se izvinjavam @Vumi sto cu oziveti ovu temu ali me interesuje, a verovatno i dosta njih sa ovog foruma da li neko od clanova ima pomenuti model detectora pa bih voleo da cujem njegove testove i ostalo jeste da je proslo od tvog posta nekoliko meseci, ali mislim da je ipak neko nabavio ovu spravicu da je tako nazovem
Citao sam razne strane forume ali najbolje je kad ti nas covek kaze sta i kako moze ili nemoze neka stvar pozzzz i hvala unapred |
|
|||
|
|||
Pozdrav svima...Ja sam nov na ovom forumu a i u ovom hobiju. Sa juga Srbije sam (Rosuljac, najverovatnije si i ti). Kupio sam pre neki dan Fisher F5, nisam stigao da ga isprobam i ne znam kako radi. Bio bih zahvalan nekom od iskusnijih tragaca ako bi mi rekao kakav je i kako se pokazao na terenu. Unapred hvala.
Promijenjeno od Vumi (06.03.2011 u 20:55 sati) |
|
||||
|
||||
moj drugar ima f5...i nosi ga kad ide na rimski teren,a za madjare koristi Tesoro.... f5 preskace sitne novcice,za krupnu bronzu je OK ...
|
|
|||
|
|||
Pozdrav, Danijel... Ja sam iz okoline Leskovca, i Fisher sam kupio u Srbiji. Ne znam da li sam ga preplatio ili nisam.
|
|
|||
|
|||
fisher 1266 ili 1270
planiram da nabavim neki od pomenutih.Pa me interesuje vase misljenje.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher CZ5 | Ljuba | Testiranje detektora | 3 | 08.09.2008 11:42 |
fisher F75 | laki | Testiranje detektora | 2 | 31.01.2008 19:32 |
fisher f75 | meklaud | Testiranje detektora | 4 | 29.10.2007 19:22 |
Fisher CZ 7a sa IC slusalicama | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 23.11.2004 01:36 |