Vumi's Antika  

Nazad   Vumi's Antika > V A Ž N O !!! > Pravila foruma
Portal Galerija Pričaonica Detektor šop Pomoć korisnička lista Kalendar Označite sve forume kao pročitane

Pravila foruma Prije upotrebe foruma, poželjno je, pročitati sledeće...

 
 
Teme - opcije
  #1  
Staro 11.05.2004, 01:01
Korisnička slika od Vumi
Vumi Vumi je offline
ADMINISTRATOR
 
Registriran : 26.04.2004
mjesto: Ilirikum
Starost: 54
prilozi: 7.875
Zahvaljivao se: 142
Dobio je 1.028 zahvalnice(a/u) za 401 priloga
Pravila

Poštovani posjetioci foruma !!!

Ovaj forum je osmišljen kao prvo da bi se ljudi družili i izmijenjivali svoja iskustva iz dotičnih oblasti koje su navedene kao forumi i podforumi.
Zamoljavaju se svi sadašnji i budući korisnici istoga, na lijepo i pristojno ponašanje, bez vrijeđanja drugih učesnika u njemu i korišćenja bilo kakvih nezakonitih radnji koje bi štetile bilo kome, a preporučljivo je takođe ne spominjati svoja ili tuđa lična imena, brojeve telefona ili email adrese. Administratori i moderatori foruma zadržavaju sebi pravo da sve priloge, koji sadrže neprihvatljiv text ili bilo koji vid reklame, obrade i ako treba izbrišu. Samim tim postoji mogućnost da se dotični korisnik foruma iz istoga isključi. Upotreba nepristojnih riječi biće cenzurisana a korisnik istih opomenut. Zamoljavaju se svi korisnici da svoje priloge pišu, u zavisnosti od sadržaja, u to predviđene forume i podforume. Ovo isključuje dodatni rad oko prebacivanja tema iz foruma u forum.

Zamoljavaju se takođe svi da ne unose linkove sa komercijalnim sadržajem (osim uz dozvolu administratora foruma). Isti će biti izbrisani.

POSEBNA NAPOMENA !!!

Linkovi, adrese, brojevi telefona, koji upućuju na stranice ili osobe, koje se bave pravljenjem ili prepravljanjem detektora i svi komentari koji pokušavaju na bilo koji način uputiti na nekoga ko se bavi pravljenjem ili prepravljanjem (na crno) detektora za metal, biće izbrisani sa foruma. Ako neko želi da reklamira sebe ili svoju "proizvodnju", moraće prije toga da se obrati administratoru foruma!!!

Na forumu je posebno zabranjeno davati oglase koji se tiču prodaje ili kupovine bilo kakvih pronalazaka, predmeta iz ličnih ili bilo čijih kolekcija

Zamoljavaju se svi da prilikom pisanja teksta, za to ne koriste nepotrebno velika slova i da izbjegavaju nepotrebno citiranje priloga (posebno dugačkih), ako se odgovor nalazi direktno ispod samog priloga na koji se odgovara.


EXTRA UVEDENA PRAVILO ZA SVE NOVE KORISNIKE U FORUMU !!!!

1 - Nemojte "podgrijavati" stare teme tj pisati nove priloge u njima, posebno ako su stare nekoliko godina
2 - Nemojte postavljati fotografije na druge servere i onda iste linkovati u forum - biće izbrisano, kako tema tako i pojedinačan prilog
3 - Nemojte svoje fotografije davati drugim članovima foruma, kako bi ih oni postavili u neki forum u kojem vi iz određenih razloga ne možete iste postaviti
4 - U forum je dodana funkcija kojom se određenom korisniku možete zahvaliti za određeni prilog. Ovo je uvedeno iz razloga da se jedna tema ne svede na 20 ili više odgovora u kojima se nalazi samo jedna ili dvije rijeci

Promijenjeno od Vumi (03.05.2013 u 19:06 sati)
 

Teme - opcije

Forumske odredbe
Vama nije dozvoljeno, postavljanje novih tema.
Vama nije dozvoljeno odgovarati na priloge
Vama nije dozvoljeno uploadovati dokumenta
Vama nije dozvoljeno obrađivati vaše priloge

BB-kod je uključen.
Smileys su uključen.
[IMG] Kod je uključen.
HTML-kod je isključen.brojač posjetilaca

Powered by vBulletin® Verzija 3.8.4
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by vBCMS® 2.7.1 ©2002 - 2023 vbdesigns.de
Vlasnik foruma nije zadužen za zaštitu ovdje unesenih tekstova, slika ili dokumenata.Za sve unesene tekstove, slike i dokumenta odgovaraju sami autori priloga!!! Ako slučajno dođe do kršenja tuđih autorskih i drugih prava, odgovoran je sam autor unesenog priloga, tako da se sam vlasnik foruma oslobađa bilo kakve odgovornosti!!!