![]() |
|
Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
RADE
Sretan rođendan jedinom bratiću od sveg srca želi bratić Enigma, Rosamundin ljubimac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
da se pridruzim i ja cestitkama,
jos puno plitkih rupa, dubokih detektora, ostrih lopata i lepih nalaza. i da mu pozelim da sto duze i radosnije u zdravlju sreci i veselju trosi svoja "osnovna sredstva za rad" ![]() a i da ista ponekad podeli sa nama drugarima sa brdovitog balkana. ![]() |
|
|||
|
|||
Citat:
RADE SVE NAJBOLJEEEEEEEEEEEEE EEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
SRECAN RODJENDAN
PRIDRUZUJEM SE CESTITKAMA
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
SRECAN RODJENDAN RADEEEEEEEEEEEEEEEEE EEE
![]() DA SI NAM ZIV I ZDRAV JOS 2X TOLIKO |
|
||||
|
||||
I od mene iskrene cestitke...
![]() |
|
||||
|
||||
Sve najbolje i od mene (naravno ako je datum tacan
![]()
|
|||
|
|||
Hvala drugari. Datum je tacan, bar mama tvrdi daje tacan. Kaze da nikada nemoze zaboravíti taj dan "iskasapili su je jadnu" dabi mene lenjzgova izvukli napolje. Jos od ondaaaaaaa mojim zilama tece plava krv
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Rade zemljace, daleki, daleki rodjace, prijatelju i kolega sve najbolje u zivotu i jos puno rodjendana!!!!
|
|
||||
|
||||
Sve najbolje Rade, još puno rupa sa što manje žuljeva.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Rade legenda | IVLIANVS | Zanimljivosti | 15 | 30.10.2008 21:43 |
Rade jedini | Enigma | Zanimljivosti | 10 | 21.09.2008 07:10 |
Rade, gdje si ? | Enigma | Izgubljene stvari | 8 | 13.06.2008 22:57 |
Kako to neki rade | Beli | Zanimljivosti | 19 | 13.02.2007 02:41 |