![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Trebam magnet - hitno!
Pod hitno bih trebao neodimijski magnet.Vodostaj je nizak i još uvijek pada, ali neće još dugo.Ima li gdje u blizini da se može kupiti?
Firma Artas iz Zagreba je na kolektivnom godišnjem, a Neodimijum d.o.o. iz Subotice čini mi se da nemaju disk magnete sa rupom... |
|
|||
|
|||
fgh
|
|
|||
|
|||
xdgd
A Pero ako ti treba gvozdje dodji u Nis i poteraj prikolicu!!!!
|
|
|||
|
|||
Hvala, ali ovdje se vade koplja, mačevi, štitovi i kacige. :-)
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ima ih i na internet berzama u ponudi... Ja sam moje kupio za nekih 200-300 dinara - 2 komada zalepljena na metalnu pločicu koji mogu da privuku i povuku par kilograma.
|
|
||||
|
||||
Pero ako nabaviš magnet i nešto pronađeš, obavezno postavi to na forum.. acige, štitove, mačeve i tako to..
Jel Važi?
|
|||
|
|||
Pazi se da ne izvuces granatu, neki su nahebali sa tim magnetisanjem
|
|
|||
|
|||
Druze Banatski, pravi magneti kostaju dosta vise. Imam nekoliko neodijumskih u kucistu i sa navrtkom kroz sredinu specijalno za ovaj hobi, samo jos nisam probao konkretno da se zezam sa njima na terenu. Inace, cena je oko 50 jevrica.
|
|
||||
|
||||
Alexx, verujem da su ozbiljniji neodijumski magneti dosta skuplji, kao što si i napisao. Ali, pošto sam još nedovoljno ozbiljan
![]() Još ih nisam zabacivao, ali redovno svakom gostu dajem da razdvoje dva spojena magneta i mogu vam reći da ih još ni jedna žena nije razdvojila, a i sa muškima je podeljena situacija ![]() |
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
whites dfx, hitno pomoc | Alexx | Whites | 23 | 24.07.2011 22:39 |
trebam pomoć | RUAH | Vrste i namjena | 81 | 10.02.2008 11:51 |